over
studio li

Als klein meisje hield ik mij bezig met tekenen, schilderen en magazines maken. Ruim twintig jaar later doe ik nog steeds wat ik het liefst doe: verhalen vertellen en de wereld een stukje mooier maken met het gebruik van kleuren, materialen en beelden.

Mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute heeft mij geleerd om op conceptueel niveau de identiteit en het verhaal van een merk neer te zetten. Tijdens mijn stage bij een branding bureau raakte ik geïnspireerd door de grafisch vormgever die concepten naar een design vertaalde. Ik realiseerde me dat wat ik op het Amsterdam Fashion Institute had geleerd en wat ik het liefst deed, met elkaar kon combineren.

Studio Li is ontstaan vanuit mijn liefde voor creatie, liefde om te ondernemen vanuit het hart en de liefde die ik voel bij de bijnaam Li die Tim, mijn vriend, mij heeft gegeven. Met Studio Li geef ik creatieven die met hun hart ondernemen zekerheid om de buitenwereld in te treden. Ik ervaar hierbij de vrijheid om mijn gevoel te volgen, vind het avontuur in buiten de lijnen kleuren en ik mag de wereld een stukje mooier maken.

 

Samenwerken?

Leave this empty:

001_akf_4119_studioli_1

info@studio-li.nl  |   +31 629443307