stralen vanuit je eigen 'zijn'

Als geen ander weet ik hoe frustrerend het is om jezelf kleiner te maken dan je bent. Om je grootse potentie onbenut te laten. Het is een enorme energievreter. Je hebt zoveel in je, maar het komt er niet uit omdat je niet weet wat de juiste stappen zijn.

 

Ik had graag iemand gehad die mij de weg kon wijzen. Als twijfelende freelancer in een veredeld dienstverband met een gezinsleven durfde ik niet op mijn eigen intuïtie te vertrouwen en mijn dromen waar te maken.

 

Tot ik besloot op avontuur te gaan. En de stap te zetten naar een afgestemd bedrijf. Het bracht me meer dan ik had durven dromen; een fijne klantenstroom, moeiteloos zichtbaar zijn en een business die in lijn ligt met wie ik ben. En daardoor de vrijheid, voldoening en rust waar ik naar verlangde.

 

In the Alchemy of Inside-Out branding deel ik al mijn kennis, tools en ervaringen met je. Kennis die ik opdeed als brand designer en grafisch ontwerper, in mijn reis als zelfstandig ondernemer en jarenlange spirituele ‘zoektocht’ naar de beste versie van mijzelf. Alles wat ik op mijn weg naar een vrij en afgestemd bedrijf leerde.

 portfolio via instagram