creativiteit stroomt 
door mijn aderen

Als klein meisje was ik het liefst aan het tekenen, schilderen of magazines aan het maken. Door creatief bezig te zijn, kwam ik in het moment en zakte ik van mijn hoofd naar mijn lijf. Naast dat ik het heerlijk vond, kon ik niet anders dan creëren; het zat in me en wilde eruit. In de pubertijd verschoof mijn aandacht naar hoe ik eruitzag. Ik was streng voor mezelf, sportte elke dag en hield controle over wat ik at. Ondertussen raakte ik verder van mezelf verwijderd.

Hoewel leren lastig voor me was, kon ik bij creatieve vakken als handvaardigheid mijn ei kwijt. Vastbesloten schreef ik me in bij het Amsterdam Fashion Institute. Een mooie school met mooie mensen en mooie moodboards. Door mijn eigen onzekerheid en de focus op de buitenkant voelde ik een grote prestatiedruk.

toen kwam yoga op mijn pad

Op een dag viel er een flyer van een yogastudio door de bus. Al vanaf de eerste les voelde ik dat dit me paste. Ik hervond mijn innerlijke rust en creativiteit. Omdat ik leerde bij mezelf te blijven, gingen studieprojecten me makkelijker af. Langzaam werd ik steeds wat zachter voor mezelf. Na mijn afstuderen vertrok ik naar India voor een yogaopleiding. Eenmaal in India dook ik - wars van alle uiterlijkheden - diep in mijn eigen binnenwereld. Ik voelde dat ik niet langer naar anderen hoefde te kijken maar mijn eigen pad mocht volgen.

moedig koos ik voor mijn eigen bedrijf

Terug in Nederland vond ik een baan bij een groot bedrijf. Ik voelde al snel dat ik hier niet tot bloei zou komen. Wel wilde ik mensen helpen en mijn creatieve talenten benutten. Tijdens een reis naar Zuid-Amerika vroeg ik me af wat ik werkelijk wilde. Dat leidde tot het moedige besluit om Studio Li te starten. Doordat ik moeder werd en van Amsterdam naar Alphen a/d Rijn verhuisde, raakte ik gegrond en vond ik stevigheid. Ik wist dat ik op mezelf kon vertrouwen.

nu help ik jou stralen met je brand design

In Studio Li breng ik de werelden van yoga en design samen. Ik geloof dat de krachtigste branding van binnenuit komt. Branding die klopt met wie jij bent. Jij voelt dat, en je klant ook. Daarom vertaal ik jouw binnenwereld naar een branding waar jij voor durft te staan. Doordat we van binnen naar buiten werken voel jij je één met je design. Jij bent een reflectie van je bedrijf en dat zie je.

Ik kan niet wachten om een brand design te ontwerpen dat op je lijf geschreven is!

 

samenwerken?


Leave this empty:

001_akf_4119_studioli_1

karolien@studio-li.nl  |   +31 629443307